De voordelen van trouwen in 2021

Wil jij trouwen in 2021? Wij zetten in deze blog een aantal voordelen voor je op een rijtje.  

Ook wij hebben helaas geen glazen bol en kunnen niet voorspellen hoe het trouwseizoen er in 2021 uitziet. Maar positief als wij zijn, gaan wij uit van een goed scenario en kunnen verliefde koppels in 2021 trouwen in het gezelschap van de mensen die hen lief zijn.

Trouw jij, omdat je écht de liefde met elkaar wilt vieren, dan is trouwen in 2021 het echte “picture perfect” voor jou, want:

Je favoriete locatie is waarschijnlijk beschikbaar. Ondanks dat wij veel voordelen zien in het trouwen in 2021, zullen er ook genoeg koppels zijn die deze stap toch niet durven te wagen, of hun huwelijk verzetten. Ga jij wel de liefde vieren in 2021, dan bestaat er dus een aannemelijke kans dat jouw favoriete locatie wél beschikbaar is. Misschien is deze wel gecanceld of is op jouw trouwdag deze locatie gewoon nog helemaal vrij.

Hetzelfde geldt voor jouw favoriete foto- of videograaf. Door de vele uitgestelde huwelijken heeft jouw favoriete fotograaf waarschijnlijk nog wel een gaatje in zijn of haar agenda!

Als je in 2021 trouwt heb je waarschijnlijk je droomjurk al uitgezocht! Mocht je dat nog niet hebben gedaan is het nu je kans. Wij leggen onze bruiden in deze gekke periode extra in de watten tijdens bijvoorbeeld onze Royal Shopping Days. Daarnaast hebben wij een aantal van onze shop-in-shops omgetoverd tot extra grote paskamers, zodat jij en je entourage op een veilige manier kunnen genieten van het uitzoeken van je droomjurk, zonder die echte Kooningsbeleving te verliezen!

Over die trouwjurk gesproken; wanneer je in 2021 trouwt is er een grote kans dat je je huwelijk 2 keer viert. Misschien trouw je wel eerst in een klein gezelschap, of bijvoorbeeld alleen voor de wet, en trouw je later met een groter gezelschap. Dan kun jij je trouwjurk dus gewoon twee keer dragen! Twee keer plezier van die prachtige jurk.

Is je jurk toch iets vies geworden tijdens de eerste keer dragen, of is er in de tussentijd een kilootje meer of minder bijgekomen? No worries! Koonings wilt ook dat de bruid bij de tweede keer dragen straalt als nooit te voren. Daarom kunnen wij, tegen een schappelijke prijs, jouw jurk reinigen en vermaken, zodat jouw droomjurk weer op jouw lijf geschreven is. Vraag je styliste naar de mogelijkheden of stel je vragen telefonisch via 0493 313 220.
 

Blog voordelentrouwen

Het leuke van trouwen in andere tijden dan we gewend zijn, is dat we creatiever worden. Voor huwelijken geldt dit natuurlijk ook. Bruiloften worden hiermee ook unieker en persoonlijker.

Houd jij stiekem helemaal niet van een groot feest? Dan is trouwen in 2021 de uitgelezen kans voor jou om dit ook niet te doen. Organiseer bijvoorbeeld na de ceremonie een uitgebreide lunch voor een select gezelschap. Zo creëer je échte qualitytime met je dierbaren én qualitytime met je partner, want na de lunch kunnen jullie heerlijk samen zijn. Misschien vertrekken jullie wel op huwelijksreis of cocoonen jullie als newly weds thuis, met een luxe intiem diner, of met pizza en bruidstaart in bed, terwijl jullie genieten van jullie favoriete film.

Misschien baal je er wel van dat je geen groot feest kunt organiseren en wil je niet dat je gasten in de middag al naar huis gaan. Kies er dan voor bijvoorbeeld een heel uitgebreid diner. Zo zijn jullie lang in elkaars gezelschap én jullie kunnen heerlijk lang natafelen – en zeg nu eerlijk, tijdens het natafelen ontstaan de leukste verhalen en herinneringen.

Wil je toch het allerliefst meer gasten op je bruiloft dan toegestaan? Maak er dan een trouwweekend van! Bijvoorbeeld van vrijdag tot en met zondag. Op vrijdag trouw je “in het echt” in het bijzijn je meest dierbare gasten en vier je de rest van de dag op jouw manier. De volgende dag kunnen jullie voor een ander gezelschap weer een kleine ceremonie houden en de liefde vieren met dit gezelschap. De dag erna doe je weer hetzelfde met weer een ander gezelschap. Sidenote: nu kun je je trouwjurk drie dagen dragen! Happy Days!

Je gasten verrassen gasten die niet aanwezig kunnen zijn of besluit je geen feest te organiseren, maar wil je de mensen om je heen wel betrekken bij jouw huwelijk? Creëer dan een huwelijksbox. Kies geen bruidstaart, maar bruidscupcakes en verstuur deze naar je “gasten”. Doe er bijvoorbeeld ook een klein flesje champagne bij en bijvoorbeeld heerlijke borrelhapjes. Zo is iedereen er toch een beetje bij op jullie grote dag.

Ook financieel heeft trouwen in 2021 voordelen en gaat kwaliteit boven kwantiteit. Doordat je misschien niet zo’n groot feest kan geven als je graag had gewild, bespaar je op kosten. Op die manier is er misschien meer budget voor dat ene uitgebreide diner, of heb jij net dat beetje extra voor jouw droomjurk. Wij maken van het uitzoeken van jouw droomjurk een feestje en helpen je graag!