De nieuwe collectie bruidssieraden van 2022

Yes, gefeliciteerd! Jij gaat trouwen en heb “JA” gezegd tegen jouw droomjurk! Nu is het tijd om jouw bruidslook af te maken met dé perfecte bruidsaccessoires. Of misschien ben jij uitgenodigd voor hét huwelijk van het jaar en ben je op zoek naar mooie moderne sieraden, passend bij jouw outfit en dresscode. 

In onze volledig nieuw ingericht accessoire afdeling vind je de nieuwste collectie bruidssieraden, helemaal gericht op de wensen van de hedendaagse bruid.

De nieuwe collectie varieert van items met een klassieke twist tot echte fashion statements. Voor welke look je ook gaat, voor elke stijl, look en feel zijn er passende sieraden.

Het leuke aan deze nieuwe collectie bruidssieraden is dat dit echte fashion items zijn en daarmee na de bruiloft ook perfect gedragen kunnen worden.

OORBELLEN

De oorbellen uit deze nieuwe collectie variëren van subtiele knopjes in verschillende uitvoeringen tot echte opvallende key-items die per stuk verkrijgbaar zijn. Zo draag je bijvoorbeeld één subtiele oorbel in het ene oor en een fashion statement in het andere oor. Opvallend aan deze collectie is het grote aanbod aan lange oorbellen met verfijnde en stunning details.

Blog sieraden

Haarsieraden

Of je je haar nu los draagt, in een knot of een sluier toevoegt. Een haarsieraad maakt jouw kapsel helemaal af. Haar accessoires zijn er zowel voor de moderne of klassieke bruid. Denk aan tiara’s, haarbandjes of haarspelden, subtiel of juist opvallend. De nieuwe collectie haar sieraden staat vooral voor elegantie en vrouwelijkheid met haar verfijnde materialen en (bloemen)patronen.

Kettingen

Bij het uitzoeken van een ketting is het belangrijk dat je rekening houdt met de halslijn van je trouwjurk, maar uiteraard ook met de stijl van jouw jurk. De nieuwe collectie halssieraden heeft een uitgebreid aanbod aan kettingen die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Layering van kettinkjes is een trend die we in de hedendaagse fashion veel zien en nu ook bij bruidssieraden. Opvallende nieuwkomers zijn de halssieraden die speciaal gemaakt zijn voor de trouwjurken met een laag uitgesneden rug.

Armbanden

De nieuwe range armbandjes kenmerken zich door prachtige, subtiele zoetwater parel armbandjes, subtiele ketting armbandjes en armbandjes met steentjes. We zien vooral veel goudkleurige sieraden, maar ook de zilveren varianten blijven favoriet bij de hedendaagse bruid.

Blog sieraden
Blog sieraden
Blog sieraden

De producten van Abrazi worden handgemaakt in Italië en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen zoals Swarovski-stenen, zilver en goud. De parels die gebruikt worden zijn altijd zoetwaterparels en de designs worden in Nederland ontworpen.

Wil jij jouw look ook helemaal compleet maken met deze moderne sieraden? Onze stylistes helpen je graag bij het uitzoeken van deze mooie keypieces die perfect passen bij jouw outfit.