Hello 2022!

Nog een paar dagen totdat de champagne om 0:00 uur open plopt en we het jaar 2022 verwelkomen. Een ideaal moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar en plannen te maken voor het jaar dat komen gaat.

Zonder twijfel is de geboorte van onze zoon Robert afgelopen april voor mij persoonlijk hét moment van 2021. De liefde die ik vanaf het allereerste moment voelde voor dat kleine hummeltje, omvat álles. Juist omdat ik gewend ben aan een hectisch leven, had ik gelukkig weinig moeite met het combineren van mijn leven bij Koonings en mijn nieuwe leven als moeder. En Robert is nu nog zo klein dat ik hem geregeld mee kan nemen naar het werk. Bruiden, en ik zelf ook, vinden dat fantastisch.

Afgelopen jaar zijn we echter ook voor wat zakelijke uitdagingen komen te staan. Begin dit jaar sloten de deuren van niet-essentiële winkels en dus moest ook Koonings The Wedding Palace even op slot. Ik ben supertrots op mijn team en hoe wij hier samen mee om zijn gegaan. Ook nu deze laatste maand van het jaar de deuren ook weer gesloten moeten blijven. Het lijkt zelfs wel of we nu met nóg meer passie ons werk doen… We weten nu immers wat het is om niet vooruit te kunnen.

Later in 2021 maakten we die tegenslag gelukkig meer dan goed. De nieuwe uitzendingen van Say Yes To The Dress op TLC werden supergoed ontvangen en Married At First Sight kwam opnames maken voor het nieuwe seizoen dat binnenkort begint. We begonnen met de verhuur van trouwauto’s en breidde ons Kooningsteam uit. En natuurlijk verwelkomde we heel veel prachtige vrouwen die hun bruidsjurk uit kwamen zoeken. We zijn nog steeds on fire en daar ben ik enorm dankbaar voor. Door de corona-maatregelen bij onze leveranciers is de levertijd van jurken wel nog steeds langer dan we de afgelopen jaren gewend waren. Dus, bruiden die in 2022 gaan trouwen, kom zodra het weer kan je trouwjurk uitzoeken! Maar al met al zijn we trots op wat ons is gelukt in 2021.

Veel om op terug te kijken dus, maar het eind van het jaar is ook een mooi moment om vooruit te blikken naar het jaar dat komen gaat. Natuurlijk blijft bruiden helpen het allerbelangrijkste bij Koonings. Hoe we dat gaan doen, zorgt er voor dat ik vol vertrouwen uitkijk naar 2022. Mijn nieuwe collectie staat bijvoorbeeld op het punt van lancering en ik kan je verklappen: Hij is sprookjesachtig mooi! Binnenkort vertel ik je daar alles over. Er komen nieuwe tv-opnames aan en een paar nieuwe uitdagingen die van 2022 een jaar gaan maken om van te smullen.

Ik wens jou en iedereen die je liefhebt een heel mooi nieuw jaar toe. Vol met liefde die je geeft, krijgt en deelt. Hopelijk zie ik je dit jaar in ons trouwpaleis, want dat is dé plek om liefde te delen.

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak