Get dressed like a celebrity

Zaterdag 11 juni trouwde Nederlands bekendste zangeres op het Malieveld in Den Haag. Anouk, de zangeres van ‘Nobody’s wife’ is nu dus ‘somebody’s wife’! In een bijzondere one shoulder trouwjurk met prachtige glitterdetails gaf zij het ja-woord aan haar Dominique.  

Zijn de pofmouwen iets te veel van het goede, maar zoek je wel precies zo’n stofje? Dan moet je bij de Ramona Koonings collectie zijn.

De Ramona Koonings trouwjurken zijn uniek in de bruidswereld. Bijzondere gecombineerde stoffen zoals die van Anouk bijvoorbeeld, vind je in de collectie van Ramona zeker. Eén van onze favorieten daarin is de ‘Ly’. Je ziet in deze jurk allerlei stofjes terug.

Courtney’s little dress
Courtney Kardashian gooide het dan weer helemaal over een ander boeg. Less is more, moet ze gedacht hebben want haar trouwjurk(je) was weinig verhullend. Maar wel helemaal Courtney, en daar gaat het uiteindelijk toch om. Bij Koonings vind je ook een mooie collectie korte jurkjes. 

Paris’ all covered dress
Paris Hilton trouwde enkele maanden geleden in een totaal andere jurk. Een mooie hoge kol, lange mouwen en een prachtige lange rok en sleep maakte haar look helemaal af. In de Ramona Koonings collectie zit één jurk die heel veel lijkt op die bijzondere Paris-jurk. Hieronder zie je hoeveel!

Britney’s all time favourite
Door alle hectiek rondom het huwelijk van Nederlandse trots Anouk zou je bijna vergeten dat nóg een nineties ster haar ja-woord gaf in juni. Britney Spears trouwde in een nauwsluitende crepe-jurk die perfect om haar lichaam danste. In de collectie van Koonings vind je superveel jurken in deze stof. Het is een heel graag gezien Onze favorieten zetten we hier op een rijtje.

Okee, je weet nu welke jurken door de celebraties gekozen werden. Ben je ook klaar om je eigen jurk uit te zoeken? Maak dan snel een afspraak.

Maak hier een afspraak
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak