Fotoshoot arrangement

Heb jij binnenkort een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of een andere leuke gelegenheid waar je graag een blijvende herinnering aan over wilt houden? Boek dan nu ons fotoshoot arrangement. De fotoshoot zal plaatsvinden binnen het Kooningspand en is in samenwerking met professionele fotograaf Peter van Hout | Woods Fotografie. Peter heeft menig artiest en BN-er al voor zijn camera gehad en wie weet sta ook jij binnenkort te stralen voor de lens van deze fotograaf.

Met het fotoshoot arrangement maak jij elk ander arrangement helemaal compleet. Liever alleen de fotoshoot? Ook dat is mogelijk.

Een vriendinnenshoot kan ook als los arrangement geboekt worden. Dan zoeken we samen naar een mooie locatie binnen Koonings en kunnen de meiden in gewone kleding, maar wel met het Koonings decor op de foto.

Het fotoshoot arrangement kan gecombineerd worden met alle mogelijke arrangementen binnen Koonings. Denk ook aan kinderfeestjes, een vrijgezellenfeest, een rit met de limo, een babyshower. Alle momenten die jij als gast van Koonings vereeuwigd wil hebben op beeld, kan worden vastgelegd door een professionele fotograaf met de echte beleving en allure van Koonings.

Heb jij nog een ander leuk idee dat je graag zou willen combineren met het fotoshoot arrangement? Laat het ons dan gerust weten. Bij Koonings komen dromen uit en wij denken graag met je mee voor een onvergetelijke dag.

Wat houdt het fotoshoot arrangement in?

Het fotoshoot arrangment is te boeken vanaf €250,00. Deze fotoshoot is natuurlijk ook bij te boeken in combinatie met een ander arrangement. We hebben een uur voor jullie gereserveerd om de perfecte foto te maken.

Je ontvangt:

  • 1 bewerkte foto in groot formaat
  • 5 onbewerkte foto’s in kleiner formaat die jullie eindeloos naar elkaar kunnen appen of kunnen posten op jullie favoriete social media accounts kunnen posten.
  • Een extra optie is om jullie favoriete foto af te laten drukken op jullie gewenste manier. Bijvoorbeeld in een mooie lijst of op hout of aluminium.
  • Tegen een meerprijs ontvangen jullie alle gemaakte foto’s om nog langer na t kunnen genieten deze bijzondere ervaring.

Voor alle mogelijkheden, vragen en ideeën over je eigen fotoshoot arrangement mag je contact opnemen met ons door een email te sturen naar info@koonings.com.