EVO TOP 10 by Koonings

De kapsters van Beauty & Hair by Koonings zijn verliefd op de producten van EVO. Ze hebben speciaal voor jou een top 10 samengesteld waarbij ze de allerfijnste en allerbeste producten met jou delen. Dus weet jij even niet meer welke producten je nou moet gebruiken? Bekijk dan deze top 10!

Alle producten van EVO zijn vegan, dierproefvrij, en gemaakt zonder sulfaten, parabenen en gluten. Heb jij interresse in de producten of wil je meer informatie? Stuur ons dan een bericht via Whatsapp 064163488.

 

 

 

2. Helmut - Extra strong lacquer

€26,95 

 

Dé nummer 2, omdat geen enkele vrouw zonder haarlak kan! EVO Helmut Extra Strong Lacquer is een aerosol haarlak met een sterke hold. Het biedt maximale controle en stevigheid voor elke gewenste stijl. 

 

 

 

4. Icon Welder - Heat Protection Spray

€26,95

 

Het is erg belangrijk om je haren te beschermen tegen de hitte van het föhnen en het stylen. Dit product vinden wij zo fijn omdat het namelijk de perfecte bescherming geeft, maar tevens geeft dit product ook stevigheid en houdbaarheid aan je kapsel. Een betere combinatie kan toch niet?

 

 

 

6. Crop Strutters - Construction crea,

€26,95

 

Deze wax is onmisbaar voor de mannen, maar ook voor de dames met wat korter haar. Deze light hold zorgt ervoor dat je nog lekker met je handen door je haar kunt, maar zorgt er wel voor dat je haar de hele dag goed blijft zitten.

 

 

 

8. Liquid Rollers - Curl Balm

€26,95

 

Een geweldig product voor de krullies onder ons! DIt product geeft namelijk verzorging en zorgt voor minder pluis en een rustigere krul. Daarnaast geeft het een lichte versteviging en als je het combineert met de mousse van nummer 7 krijg je de mooiste krullen die er bestaan!

 

 

 

10. Shebang-a-bang - dry spray wax

€26,95

 

Deze spray wax is geschikt voor de meeste haartypes. Het geeft extra versteviging en glans aan je gestylde kapsel. De wax is in de vorm van een ultra-fijne mist en geeft het haar textuur zonder het vet te maken.

Heb jij interesse in een van deze producten? Of wil jij meer weten over de producten van EVO?

Neem dan contact met ons op via 064163488.

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak