In de media

Koonings in de media

Uiteraard is Koonings al jaren bekend van diverse tv-programma's. Maar ook bericht de pers online en in gedrukte media regelmatig over Koonings, ook over de landsgrenzen heen.

Wij hebben hier een kleine selectie van de mooiste artikelen voor je samengesteld.

Exclusief voor journalisten/redacteuren: Interview-, reportage- of filmverzoeken zijn welkom via e-mail naar marketing@koonings.com . Algemene vragen kunt je richten aan info@koonings.com 

 

Koonings in de media Bild der Frau artikel

Een trouwpaleis vol tule en kant Voor één keer in je leven je als een prinses voelen. Bij ‘Koonings’ komt deze wens uit zodra je gaat passen. Met 11.000 vierkante meter is het niet alleen de grootste bruidsmode winkel ter wereld, het is waarschijnlijk ook de meest romantische. “Elke bruid zou onze winkel met een heel bijzonder gevoel moeten verlaten, deze herinnering zal haar uiteindelijk voor altijd bijblijven”, zegt Ramona Koonings.

Het hele artikel vind je hier.

Bild der Frau | 24.05.2024 - Duitsland

‘Mijn jurk kostte in Nederland de helft!’ Het vinden van de juiste trouwjurk is niet eenvoudig. Het gaat niet alleen om het vinden van de perfecte outfit voor de grote dag, maar ook om er een unieke ervaring van te maken. Bruiden reizen hiervoor ook buiten Nederland. Zoals Stefanie uit België.

Het hele artikel vind je hier.

Flair | 15.05.2024 - België

Koonings in de media flair.be artikel
Koonings in de media RTL Duitsland Punkt 12 2024 artikel

Trouwjurk: dit is hoeveel geld er naar de grootste bruidsmodewinkel ter wereld stroomt. Dit is niet zomaar een bruidsmodewinkel, het is een eldorado voor iedereen die op het punt staat de mooiste dag van zijn leven te beleven. Wat internationale klanten bij Koonings kunnen verwachten, hoe zij zich voorbereiden op de mooiste dag van hun leven en wat de bruiden zelf vertellen – hierover meer in het artikel.

De hele aflevering in de RTL Duitsland mediatheek of hier bij STERN.

Original: RTL Duitsland: Punkt12 (Aflevering 75) | 17.04.2024  - Duitsland

Ramona Poels breidt uit in zuid-Limburg Ramona, ooit koffiemeisje in het familiebedrijf, dat ze uiteindelijk als tiener overnam en uitbouwde tot Koonings the Wedding Palace, de grootste bruidsmodezaak ter wereld, staat nu voor de volgende grote stap en langgekoesterde droom: haar eigen kasteel. Kasteel Oost in Valkenburg wordt een tweede nieuwe locatie voor het Koonings Empire als Koonings the Wedding Castle. Samen met haar familie en haar team geeft de ontwerpster en eigenaresse de eerste inzichten.

Het hele artikel vind je hier. 

AD.nl | 23.02.2024 - Nederland

Koonings Bruidsmode breidt uit met tweede filiaal in historisch kasteel Valkenburg

Onderneemster Ramona Koonings gaat het iconische Landgoed Kasteel Oost nieuw leven inblazen en omtoveren tot een tweede filiaal voor haar succesvolle bruidsmodeformule. Net als in Deurne gaat er een totaalconcept komen, met naast een bruidsmodezaak ook een restaurant en hotel.

Het hele artikel vind je hier.

DMG Deurne | 23.02.2024  - Nederland

All you need is... een jurk. Glitter en glamour in het Bruidsmodepaleis Zo verschillend als de verhalen die de bruiden naar de grootste bruidsmodewinkel ter wereld leiden, zo gevarieerd zijn hun wensen voor de perfecte trouwjurk. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: bij Koonings vonden ze hun droomjurk voor hun grote dag. Wij waren een hele dag te gast bij Koonings The Wedding Palace en mochten bruiden begeleiden op hun emotionele reis. Wat de bruiden zeiden, hun verhalen en hun ervaringen bij Koonings deelden ze met ons.

Libelle | no° 08/2024 _ 14.02.2024 - Nederland

Koonings in de media Libelle 2024 artikel

Taft, tule of toch satijn? Dit zijn de trends voor trouwjurken in 2021 Ja, de trouwjurken van 2021 zijn namelijk allesbehalve subtiel. “Op dit moment zien we dat veel mensen kiezen voor statement jurken die extra opvallen. Mooie glittertjes in de rok en het lijfje, en de vrouwelijke vormen staan centraal. Dat betekent dat sommige lijfjes wat strakker zijn, soms met doorzichtige gedeeltes.

Het hele artikel vind je hier.

 LINDA | 20.01.2021 - Nederland

LINDA.nl proeft van Ineke’s Restaurant uit ’s werelds grootste bruidszaak Het restaurant is gelegen in het sprookjesachtige pand van bruidszaak Koonings, het is de ideale plek om pauze te houden tijdens het trouwjurken. Gelegen in de sprookjesachtige bruidswinkel Koonings, is het restaurant de ideale plek om even tot rust te komen tijdens het zoeken naar je trouwjurk. Onze reporters gingen – onder Corona-regels – kijken wat Ineke’s haar bruiden te bieden heeft. Het volstaat te zeggen dat we niet alleen betoverd waren door de locatie.

Het hele artikel vind je hier.

LINDA | 15.04.2020 - Nederland

Glitter en glamour van Koonings Bruidsmode in Deurne trekt groot publiek  Forenzen over de N270 tussen Deurne en Helmond hebben een jaar lang kunnen volgen hoe een Deurnes weiland omgevormd werd tot een Dubai-achtige setting. Pal naast het oude pand van Koonings The Wedding Palace verscheen een kolossaal wit gebouw compleet met zuilen en een fontein met waterspuwende leeuwen. De heropening van de bruidsmodezaak trok zondag ruim vijfduizend belangstellenden.

Het hele artikel vind je hier.

ED.NL | 08.10.2018 - Nederland

‘Ja, ik wil’, trouwen in een van de 4000 bruidsjurken van The Wedding Palace mag wat kosten Met 11.000 vierkante meter is Koonings een van de grootste bruidsmodezaken ter wereld. En dat is bijzonder in een tijd dat trouwen niet zo populair is. Eigenaresse Ramona Koonings: "Steeds minder mensen trouwen, maar mensen maken er wel steeds vaker een hele bijzondere dag van. Het mag veel kosten en over de top zijn."

Het hele artikel vind je hier.

Omroep Brabant | 06.10.2018  - Nederland

Aanvraag

Exclusief voor journalisten/redacteuren: Interview-, reportage- of filmverzoeken zijn welkom via e-mail naar marketing@koonings.com 

 

Algemene vragen kunt je richten aan info@koonings.com