Featured image
Kasteel Oost
Date
22 February 2024

Ramona Koonings maakt dromen waar in Kasteel Oost

We mogen het eindelijk bekendmaken! Ramona Koonings heeft Kasteel Oost in Valkenburg gekocht om dromen in vervulling te laten gaan. En dat betekent dat er een nieuwe vestiging komt als uitbreiding van Koonings!

Toekomstplannen

Waar the Wedding Palace al een onvergetelijk ervaring weet te bieden kan straks iedereen bij Kasteel Oost terecht voor een echt unieke en complete ervaring. Dit nieuwe concept gaat verder dan trouwjurken passen. 

“Met een bruidswinkel, restaurant en een aantal hotelkamers willen we een beleving neerzetten voor bruiden, bruidegoms, familie en vrienden, maar ook voor iedereen die de beleving rondom trouwen en ons sprookje wil ervaren. We zetten de poorten van deze prachtige plek weer open voor een breed publiek en willen dat Kasteel Oost weer toegankelijk wordt voor iedereen.”

Met een totale oppervlakte van 34.527 m2 biedt het landgoed eindeloze mogelijkheden voor een sprookjesachtige ervaring. Een plek waar mensen uit Valkenburg en ver daarbuiten, toeristen, feestgasten, bedrijven, aanstaande bruidsparen en families betoverd worden door het sprookje van Kasteel Oost, Koonings The Wedding Castle. Een complete beleving voor trouwen, feesten, genieten, lunchen, dineren en overnachten. Toegankelijk voor iedereen.

Ramona bij kasteel oost

Het Kasteel

Kasteel Oost is een okergeel Landhuis aan de Geul bij Valkenburg. Met een hoofdgebouw, twee zijvleugels, een binnenplaats, vrijstaand koetshuis en enkele kleinere gebouwen in de omliggende tuinen is dit rijksmonument een parel in het groene landschap. De geschiedenis van het kasteel gaat al terug tot in de tweede helft van de zestiende eeuw. Het meest iconische gebouw van Valkenburg krijgt nu een nieuwe en bijzondere invulling om weer te kunnen schitteren en stralen.

Op de hoogte blijven?

Als eerste weten wat de plannen zijn voor Kasteel Oost? Of misschien wel bij de grote opening zijn? Volg onze socials en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van onze nieuwe Koonings vestiging in Kasteel Oost!

Volg ons op instagram

Volg ons op Facebook