Featured image
Milla Nova
Date
16 February 2024

Coming up: Trunkshow Milla Nova

Wij zijn super trots dat we trunkshow van het prachtige merk Milla Nova mogen hosten. De volledige Lorenzo Rossi Secret Garden collectie van Milla Nova komt speciaal hiervoor naar het bruidspaleis. En deze trouwjurken hangen niet standaard in ons bruidspaleis. Dus grijp nu je kans.
 

Koop jouw tickets

Waarom jij dit niet wil missen

Speciaal voor dit event wordt de Lorenzo Rossi Secret Garden collectie van Milla Nova naar het bruidspaleis van Koonings gebracht. Deze kans om de exclusieve collectie van Milla Nova te bewonderen en passen, is slechts tijdelijk. Mis deze unieke gelegenheid niet om jouw droomjurk te vinden.

Honderden gelukkige bruiden hebben hun droomjurk gevonden bij Koonings, en jij kunt de volgende zijn! 
 

Koop nu jouw tickets

 

Wat kun je verwachten tijdens onze Milla Nova Trunkshow?

  • Ontvangst met een glaasje bubbels en wat lekkers.
  • De volledige Lorenzo Rossi Secret Garden collectie van Milla Nova. Deze hangt niet standaard in ons bruidspaleis, dus grijp nu je kans.
  • Een unieke kans om trouwjurken te passen met de hulp van jouw persoonlijke styliste.
Milla Nova

Wat is een trunkshow?

Tijdens een trunkshow zijn alle trouwjurken uit een bepaalde collectie van een specifieke designer exclusief aanwezig. Deze jurken hebben wij normaal niet in ons bruidspaleis hangen en worden speciaal voor de trunkshow naar Koonings gebracht. Dat betekent dat jij de kans krijgt om ook de jurken die we normaal niet in de shop hebben hangen te bewonderen én meteen daarna te passen! En daar maken we een extra feestelijk moment van met een glaasje bubbels en wat lekkers. 
 

Koop jouw tickets

Wie is Milla Nova?

Milla Nova is een bruidsmodemerk dat is toegewijd aan het vervullen van jouw liefde en geluk. Ze zijn ervan overtuigd dat je alle leeftijden, geslachten, maten en grenzen kunt overstijgen in de bruidsmode. 

Met een trouwjurk van Milla Nova worden jouw persoonlijke stijl en individuele behoeften erkend. 

Van verfijnde silhouetten tot luxueuze stoffen, Milla Nova biedt een diversiteit aan stijlen die elke bruid laten stralen op haar grote dag. En nu, voor een beperkte tijd, brengen wij de volledige Lorenzo Rossi-collectie rechtstreeks naar ons bruidspaleis bij Koonings - een kans die je niet wilt missen.

 

Bekijk alle jurken uit de Lorenzo Rossi Secret Garden collectie van Milla Nova 


Of
 

Bekijk alle Milla Nova jurken die nu al bij Koonings in het bruidspaleis hangen 

Milla Nova

Benieuwd naar alle andere trunkshows die we bij Koonings organiseren?

 

Bekijk alle Trunkshows

 

Of koop direct jouw tickets