Featured image
Blog MAFS seizoen8
Date
15 February 2023

Aan tafel!

In de vorige aflevering van Married At First Sight zagen we hoe alle koppels elkaar voor het eerst sinds de gesloten huwelijken weer zagen. Allemaal waren ze natuurlijke even benieuwd naar hoe de andere koppels in het experiment zaten. Wat zij nog niet wisten is dat één stel al al gescheiden is. Dat kregen ze in deze aflevering van Carlo te horen. 

De hele groep zit inmiddels samen aan tafel en krijgt van Carlo te horen dat Nicole en Martijn al gescheiden zijn. De hele groep is reageert behoorlijk verbaast op dit nieuws. Carlo is op bezoek geweest bij Nicole en Martijn en heeft met beide een goed gesprek gevoerd. Ook uit deze gesprekken blijkt wel weer dat de ervaringen van deze twee echt ver uit elkaar liggen. Vooral Martijn is wat negatief over Nicole en Wichian merkt al op dat hij vooral aan het uiten is wat Nicole fout heeft gedaan. Maarten, die vanaf de testdagen al een hele goede klik heeft met Martijn weet niet wat hij ziet. Dit is niet de Martijn die hij kent. Hij heeft veel te snel de handdoek in de ring gegooid vindt Maarten. De ervaring van Martijn en Nicole heeft overduidelijk inpact op de groep. Nadat ze bij hebben kunnen komen van het mislukte liefdesexperiment van Martijn en Nicole is het tijd om naar hun eigen ervaring te kijken. welk cijfers geven de koppels aan hun huwelijk. Het mag geen verassing zijn: alle koppels scoren een 8 of hoger behalve Paula en Remco. Zij geven hun huwelijk geen hoger cijfer dan een 3. Er is één pluspunt: zij zitten nog wel aan tafel en hebben nog geen definitieve punt achter hun huwelijk gezet. 

Blog MAFS
Blog MAFS

Terwijl alle andere stellen bij het groepsdiner aanwezig zijn genieten Patricia en Stephan nog steeds van hun huwelijksreis in Spanje. Dit koppel lijkt het enorm leuk te hebben samen. Ze hebben veel lol samen, het contact verloopt makkelijk en er wordt toch wel wat heen en weer geflirt. Zowel Patricia als Stephan stellen zichzelf volledig open naar elkaar op. Maar na een dag waarin de twee een leuke date hebben gehad vraagt Patrica toch een gesprek aan met expert Anne. Hoe leuk ze het ook heeft met Stephan, ze voelt op dit moment alleen nog maar een goede vriendschap. Patricia voelt weinig aantrekkingskracht en dat baart haar wel een klein beetje zorgen. Ze blijft echter wel positief omdat ze zeker ziet waarom ze aan Stephan is gekoppeld. Een start maken als vrienden vindt ze ook niet verkeerd. Stephan voelt al wel de eerste kriebels. Laten we hopen dat de gevoelens van dit koppel niet te ver van elkaar af drijven.  

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak