Featured image
Caroline Mafs
Date
01 November 2021

Voor deze jurk koos Caroline in Married at first sight

De jonge Caroline kwam naar Koonings met haar beste vriendin, broer, moeder en … een mysterieus tasje! Styliste Romy kon haar nieuwgierigheid nauwelijks bedwingen en vroeg aan de Bride To Be wat er in het tasje zat. Het bleken knalrode schoenen te zijn. Caroline had altijd gedroomd van een trouwoutfit met een rood accent en schoenen leken haar de perfecte accessoire om het accent in terug te laten komen.

Caroline’s Cosmobella trouwjurk
Caroline koos, nadat ze aardig wat jurken had gepast, voor een ivoorkleurige bruidsjurk van Cosmobella met een aansluitend silhouet. De jurk heeft een boothals, een eenvoudige top en aansluitende/ soepelvallende rok met sleep. De zijkanten zijn doorzichtig en bedekt met verfijnd kant. Dat kant loopt ook speels door op de schouderbandjes. Een prachtige eenvoudige jurk met jeugdige accenten.

Blog Caroline
Blog Caroline

Een lange sluier met een brede kanten rand maakt de bridallook van Caroline compleet. En de schoenen? Bekijk de nieuwste aflevering van Married At First Sight om te zien of ze haar rode muiltjes aan heeft gedaan op haar grote dag!

Wil jij net als Caroline shinen in een jurk die je lichaam omlijst?

maak hier een afspraak