Bruidslingerie voor elke bruid

It’s what’s underneath that counts.

En stiekem is dat ook écht zo. Kijk, het meest belangrijke onderdeel van jouw trouwoutfit is natuurlijk je trouwjurk. Dat is uiteindelijk ook wat iedereen ziet en waarin iedereen je zal herinneren.

Waarin niet iedereen je ziet, maar minstens net zo belangrijk is, is mooie en goede bruidslingerie. Dit is niet alleen waarin je partner je zal zien tijdens de huwelijksnacht, maar ook jij moet je prachtig en zelfverzekerd in voelen. Daarnaast zal de lingerie ook bepalend zijn in hoe perfect jouw jurk tot zijn recht komt en zal het jouw prachtige figuur nog meer benadrukken.

Al met al speelt je bruidslingerie dus toch wel een belangrijke rol. In de volledig nieuw ingerichte accessoires afdeling hebben we ook een mooie sectie voor bruidslingerie. Vraag je styliste voor welke lingerie je het best kunt kiezen, passend bij jouw mooie lichaam en droomjurk.

Blog lingerie
Poirier
Blog lingerie

Torselet

Het torselet behoort tot de meest gekozen bruidslingerie en vormt de beste basis voor iedere trouwjurk. Een torselet corrigeert je figuur in de taille en bij de buik en zorgt voor een elegante en rechte houding.

Body

Body’s zijn er ook in verschillende soorten en natuurlijk maten. Body’s zijn er in verschillende stoffen, zodat deze mooi passen onder jouw trouwjurk, zonder zichtbaar te zijn. Wil je toch iets meer sexiness toevoegen aan je gladde body, dan hebben we ook body’s met een kanten randje. De meeste body’s hebben een lage rug, waardoor deze heel geschikt zijn voor jurken met een laag uitgesneden rug.

BH

Heb jij een jurk met een doorschijnend lijfje, dan kun je het best kiezen voor een BH. De bridal BH zijn over het algemeen altijd strapless, waardoor ze ook perfect kunnen onder een strapless jurk, of een bruidsjurk met fijne bandjes. De bandjes van de BH krijg natuurlijk wel mee, zodat deze bevestigd kunnen worden, mocht dat nodig zijn. BH’s worden ook vaak gedragen in combinatie met shapewear, om zo je meest figuur te creëren. Uiteraard kun je de BH na je bruiloft ook nog gewoon dragen onder je normale kleding. Stiekem best leuk, want zo krijg je dat bruiloftsgevoel ook een beetje terug.  

Slips

Draag je een torselet of BH tijdens je bruiloft, dan combineer je deze natuurlijk met een mooie slip of shapewear. Alle slips zijn gemaakt van gladde, dunne materialen, die niet zichtbaar zijn onder bijvoorbeeld jouw nauwaansluitende trouwjurk. Ook zijn er slips in in mooi kant, voor een romantische en vrouwelijk touch.

Zelfklevend

Wanneer je wel graag bruidslingerie wilt dragen, maar jouw trouwjurk dit door bijvoorbeeld een siep (rug)decolleté niet helemaal toelaat, hebben we ook zelfklevende BH’s, en body’s. Ook hier zijn verschillende soorten en maten in, maar het meest nieuwe design heeft zelfklevende strips net naast je buste, waardoor deze niet zichtbaar zijn bij jouw mooie laag uitgesneden rug.

Shapewear

Wil jij jouw vrouwelijke vormen nóg meer laten spreken of zie jij liever dat jouw buikje nog iets meer gecorrigeerd wordt, zodat jouw jurk echt helemaal vavavoom is. Dan is ons shapewear jou go-to bruidslingerie. Oké, we geven toe, het is niet heel sexy, maar wauw. Wat zul jij je prachtig voelen.

Het shapewear accentueert namelijk jouw vrouwelijke lijn, daar waar jij dat wilt!

Geef tijdens je pasafspraak aan dat jij ook nog opzoek bent naar bruidslingerie. Onze styliste gaat voor jou op zoek naar de perfecte bruidslingerie die past bij jouw trouwjurk en vooral ook bij jouw lichaam, zodat jij op jullie trouwdag de beste versie van jezelf kunt zijn.