Een nieuw kapsel binnen 1 minuut


Graag willen we jullie kennis laten maken met een nieuwe aanvulling in de salon, namelijk de Quick-In haarstukken van Beautylookz. Het is dé revolutie in hairextensions die absoluut géén schade veroorzaakt aan je eigen haar. Super belangrijk voor de gezondheid van je eigen haar!

Quick-in-hair

Het is de snelste en meest eenvoudige manier om je look tijdelijk te veranderen. Het werkt met een onzichtbare draad die over het hoofd gedragen wordt tussen je eigen haar in. Het kost maar 1 minuut van je tijd om het te plaatsen en slechts seconden om het eruit te halen. De Quick-In Hair is gemaakt van 100% Human Hair en gegarandeerd van hoge kwaliteit. Hierdoor kun je het stylen zoals je normaal gesproken gewend bent. Het is te verkrijgen in steil, Bodywave (slag) en Italian Bodywave (krul).

Zoals je bij Koonings Beauty & Hair natuurlijk zou verwachten, zijn deze haarstukken perfect geschikt voor het maken van bruidskapsels. Door een Quick-In Hair toe te voegen aan je haren heb je meer mogelijkheden bij het maken van een bruidskapsel doordat je meer haar en een langere lengte hebt. Natuurlijk kun je na jouw grote dag het haarstuk gewoon gebruiken voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid of als je zin hebt in een ander kapsel.

Blog Nieuw kapsel
Blog Kapsel

Het hebben van sommige kapsels lijkt een onbereikbare droom of moet je uren voor in de kappersstoel zitten, maar met dit geweldige product zijn lange steile haren, of een mooie bos krullen in een handomdraai gecreeerd! Makkelijk, snel en je kunt het gewoon zelf! De Quick-In Hair is dan ook een favoriet van vele celebrities.
 

Even de voordelen voor je op een rijtje:

- Voegt lengte en volume toe in een handomdraai

- 1 Quick-In staat gelijk aan 125 hair extensions

- In 1 minuut zelf ingezet.

- Géén lijm en géén weaving nodig

- Géén schade aan je eigen haar

- 100% human hair

- Een natuurlijke look, onzichtbaar en niet van echt te onderscheiden

- Makkelijk in onderhoud

- Perfect te stylen in verschillende looks

- Heel erg geschikt voor dun haar

- In 5 seconden eruit gehaald

- In diverse lengtes en diktes te verkrijgen

- In 44 verschillende kleuren verkrijgbaar

Quick-in ponytail

Dé trend van nu, een lange en volle staart. Ook dat is mogelijk met de Quick-in haarstukken. Hiervoor heeft Beautylookz de Quick-In Ponytail voor. Dit is een staart die je om je eigen staart heen kunt binden waardoor je een vollere en langere staart krijgt. De absolute favoriet van vele celebrities en modellen!

De Quick-In Ponytail is net zoals de andere Quick-Ins ook gemaakt van 100% mensenhaar. Je kunt het daarom stylen zoals je dat met je eigen haar ook zou doen.Natuurlijk kun je heel makkelijk van deze staart ook een mooie grote knot maken

Blog Kapsel
Blog Kapsel

Heb jij interesse in Quick-In Hair?

De kapsters van Koonings Beauty & Hair geven je graag advies en vertellen je over de mogelijkheden van deze fantastische haarstukken.

Maak hier een afspraak