DIY: Moodboard voor je bruiloft(14 april 2020)

'One thing that is not cancelled: your creativity'. Wat is een leukere manier om je voor te bereiden dan met het maken van een moodboard? Super handig ook, want zo zie je meteen of alles wat jij in gedachten hebt eigenlijk wel zo mooi bij elkaar past.

Wat is een moodboard?
Een moodboard laat in één oogopslag zien welke stijl jij mooi vindt. Van de trouwjurk tot aan het boeket of decoratie: alles mag je hierin laten zien. Neem jouw moodboard ook zeker mee als jij met jouw gekozen leveranciers gaat zitten, zo krijgen zij een goed beeld van wat jij in gedachten hebt.

Hoe maak ik een moodboard?
Natuurlijk kan je een bord maken via Pinterest. Wij updaten iedere dag ons account, zodat je iedere dag nieuwe ideeën op kunt doen. Maar hoe leuk is het om dit op papier te maken! Pak een groot, wit vel papier. Scroll door Pinterest, pak magazines en flyers erbij en zoek de mooiste afbeeldingen. Jurken, printjes, bloemen, kleurtjes, stukjes stof.. alles is goed! Ook als het niet per sé met trouwen te maken heeft maar het wel goed de sfeer van jouw bruiloft omschrijft: plak het er maar bij.

Share the love!
Wij zijn super benieuwd naar jullie kunstwerken. Vergeet ons daarom niet te taggen als je deze deelt op social media. Heb je geen social media? Stuur ze dan naar mirre@koonings.com en de mooiste voegen wij toe aan onze blog!

Gerelateerde content
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak