TROUW JIJ IN 2021? DAN ZIJN DIT DE 3 TROUWPAKKEN TRENDS

Jij trouwt in 2021. Jouw droomjurk heb je inmiddels uitgezocht en nu is het tijd voor het trouwpak van jouw aanstaande. Zoals er voor trouwjurken ieder seizoen weer trends zijn, zijn deze er ook voor het trouwpak.

De trends van de trouwpakken liggen altijd in lijn met de trends voor trouwjurken. Dat is natuurlijk ook logisch, want het allermooist is natuurlijk dat de jurk en het trouwpak op elkaar afgestemd zijn. Hieronder beschrijven we de trends in trouwpakken en laten daarbij een aantal voorbeelden zien.

 

Bohemian

Ook de bohemian trend zien we dit seizoen veel terugkomen in de trouwpakken. Deze pakken staan bekend om hun zachte en vaak pastelachtige kleuren en soepele materialen zoals linnen en wol. De stijve jasjes en giletjes worden veelal vervangen door mooie witte overhemden en bretels. Geen fan van deze lichte pakken? Ook kleuren als bordeaux rood en donkergroen passen perfect in deze bohemian trend. Kortom, deze trouwpakken zijn comfortabel en fashionable. Wie wil dat nu niet?

Met deze trends in trouwpakken kan ook jouw aanstaande stralen op jullie grote dag. Stiekem draait het natuurlijk om jouw jurk, maar dat wil niet zeggen dat jouw geliefde er niet ook schitterend uit kan zien.

Ben je nieuwsgierig geworden naar pakken uit de collecties van een van deze trends? Maak dan nu een afspraak voor het uitzoeken van jouw ultieme trouwpak in onze Koonings Herenmode zaak,

Vind jouw ultieme trouwpak bij Koonings Herenmode

Maak hier een afspraak
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak