Bruidsaccessoires bij Koonings the Wedding Palace

Je bruidslook begint natuurlijk bij jouw trouwjurk, maar om hem compleet te maken kies je ook voor de juiste accessoires. Met een volledig nieuw ingerichte bruidsaccessoire afdeling binnen Koonings is deze zeker een bezoekje waard.

Sluiers

Een van de meest gekozen accessoires bij een trouwjurk is natuurlijk de sluier. De sluier zorgt voor een elegantie en een stijlvolle look. Welke sluier je het best kunt dragen hangt af van jouw persoonlijkheid en de look & feel van je trouwjurk. Met alle sluiers die we in huis hebben, is er altijd wel een sluier die bij jou past.

Denk bijvoorbeeld aan een subtiele korte sluier, een lange sluier met een kanten rand of bezet met pareltjes. Voor de bruid die echt een statement wil maken zijn er zelfs sluiers van ruim 4 meter lang. Deze worden vaak alleen tijdens de ceremonie gedragen en worden vervangen door een ander mooi accessoire tijdens het feest.

Trendalert: Ook opslag verliefd op de sluier van Hailey Bieber tijdens haar bruiloft? Wij hebben een vergelijkbaar exemplaar mét tekst in onze showroom. Als je met deze sluier geen indruk maakt? Ook heel mooi voor je trouwfoto’s.

Capes en stola

Draag je liever geen sluier tijdens je bruiloft, maar houd je wel van de look en feel van een sluier? Dan is een cape een heel goed alternatief. Daarnaast zorgt een cape ook voor een iets dramatischere look en val je zeker op tijdens jouw grote dag. Ook capes zijn er in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd één is waar je blij van wordt. Capes of stola kunnen ook heel functioneel zijn, wanneer je bijvoorbeeld tijdens de ceremonie iets meer huid bedekt wil hebben of wanneer je feest ’s avonds buiten is en je zeker geen koude schouders wil. Buiten de functionaliteit zijn capes en stola’s op dit moment ook echt een fashion item in de bruidsmode, waardoor je met deze accessoire stijlvol en “on trend” voor de dag komt.
 

Haar accessoires

“Als je haar maar goed zit”! Deze uitspraak geldt voor veel vrouwen, maar zeker ook voor bruiden. Voor jouw mooie kapsel, dat je kunt laten verzorgen door onze beauty en hair salon, hebben we haaraccessoires die de perfecte finishing touch geven aan jouw haar. Of je nu gaat voor een opvallende tiara, een speld met stras steentjes of een bloemenband er is altijd een accessoire dat past bij jouw bridallook. Draag je overdag ook een sluier, let dan goed op dat deze twee accessoires wel met elkaar matchen. Ook zou je de sluier die je tjidens de ceremonie draagt kunnen vervangen voor een mooie speld tijdens het feest.

Trendalert: De diadeem met parels, pailetten of een rijke stof is een graag geziene trend in de bruidsmode op dit moment. Zo’n diadeem staat bijvoorbeeld prachtig bij kort haar, voor net de beetje extra “oempf”.

Losse rokken en tops

Heb jij een eenvoudige jurk, maar is er een moment op de dag waarop je toch iets meer details aan je look wilt geven? Dan zijn er ook losse overrokken of tops verkrijgbaar. De crêpe trouwjurk van je dromen gevonden? Maar stiekem ook een fan van “tule en ruffles”. Een overrok kan de perfecte uitkomst voor jou zijn.

Of wat dacht je van een mooie losse top met pailletten dat je over je trouwjurk draagt tijdens jullie feest. Zo “shine” jij nog meer op de dansvloer.

Complete your look

Zoals je ziet heeft onze accessoires afdeling alles dat jouw bruidshart begeert. Geef tijdens je pasbeurt aan dat je graag een statement sluier, elegante cape of andere accesoire zou willen proberen. Onze stylistes helpen en adviseren jou met liefde aan de perfecte accessoire voor jouw grote dag. 

Maak een Koonings account

en sla je favoriete accessoires op

Klik hier
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak