Dit is de trouwjurk van Bruid Lizzy uit Married at First Sight!

Vanaf 5 januari zit Team Koonings weer aan de buis gekluisterd voor een van hun favoriete programma’s; Married at first Sight. Dit seizoen is extra speciaal, want alle bruiden lopen stralend naar het altaar in een bruidsjurk van Koonings. De komende weken lichten we telkens één van deze mooie bruiden uit en vertellen we iets meer over haar trouwjurk.

Misschien heb jij je oog wel laten vallen op een van de Married at First Sight trouwjurken en ben jij benieuwd of wij vergelijkbare trouwjurken hebben. Ook die opties laten we je in dit blog zien.
 

Bruid Lizzy

Lizzy is met haar 25 jaar de jongste bruid van dit seizoen. En wat is ze knap. Lizzy wist van te voren al goed in wat voor trouwjurk ze aan het altaar wilde verschijnen. Na een aantal jurken te hebben gepast, kwam ze toch weer tevoorschijn in haar eerst gekozen jurk. Wauw! Wat een plaatje!

Lizzy straalt in een prachtige bruidsjurk van Enzoani. Het mermaid silhouet accentueert haar mooie lichaam en het opengewerkte kant geeft een sexy touch aan haar bridal look. De sleep van deze elegante jurk is extra bijzonder omdat deze uit twee delen bestaat.

 

See something you like? 

Vind jij deze jurk ook zo prachtig en ben je misschien zelf wel op zoek naar een trouwjurk als deze? We hebben hieronder een aantal gelijke jurken uit onze collecties geselecteerd!

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak