De perfecte stijl:
Ontdek jouw ideale trouwkostuum 

Geen dag is zo belangrijk als jullie trouwdag. Voor jou, als aanstaande bruidegom, is het vinden van het perfecte trouwkostuum van cruciaal belang. Bij ons draait alles om die zoektocht naar jouw ultieme kostuum, waar klassieke charme en moderne flair samenkomen.
 

Van klassiek tot hedendaags: een overvloed aan stijlen

Stap binnen in de wereld van trouwkostuums en ontdek de betoverende collectie. Van de tijdloze klassiekers tot gedurfde, eigentijdse modellen. Ga je voor een modern trouwpak in een hippe kleur als groen of blauw? Of voor een klassiek kostuum met unieke barokprint? Jij vindt altijd een trouwkostuum dat past bij jou en je persoonlijkheid. 
 

Vind jouw trouwpak!

Koonings Trouwpak Immediate Trouwkostuum Weddingsuit
Koonings Trouwpak Wilvorst Green Wedding GW Look 1
Roberto Vicentti Eternal Special Edition 74.20.911

Trouwkostuums van topmerken

Kwaliteit en stijl staan bij ons voorop. Daarom zijn al onze trouwkostuums zorgvuldig geselecteerd uit de collecties van topmerken. Je bent dus niet alleen verzekerd van perfecte afwerking en pasvorm maar ook van ongeëvenaarde stijl die alleen de beste namen in de branche kunnen bieden.
In de herenzaak van Koonings The Wedding Palace vind jij trouwkostuums van merken als:

Roberto Vicentti Eternal Trend 82.21.710

Jouw trouwkostuum, jouw verhaal

Bij ons draait het niet alleen om het kiezen van een trouwkostuum, het draait om het creëren van jouw unieke verhaal. Je trouwdag is de belangrijkste dag van je leven en jouw trouwkostuum moet dat kunnen weerspiegelen. Onze ervaren stylisten zijn er om jou te begeleiden. Samen zullen we elk detail, elke snit en elk accessoire zorgvuldig afstemmen op jouw smaak en persoonlijkheid, zodat jouw trouwkostuum niet alleen perfect past, maar ook jouw verhaal vertelt.

Personalisatie op maat

Dankzij ons eigen atelier kunnen we jouw trouwpak op maat maken. Zélfs de allerkleinste details op elkaar afstemmen, of aan speciale verzoeken voldoen. Zonder iets te verklappen natuurlijk! Zo vormen jullie een schitterend stel tijdens jullie eerste ontmoeting, jullie ja-woord en op alle foto’s van jullie onvergetelijke dag. 
 

The perfect match 

Heeft jouw aanstaande haar jurk gevonden? Dan is het nu jouw beurt. En wij zorgen ervoor dat jouw trouwkostuum perfect aansluit bij haar droomjurk. De styliste rent graag die extra meters op en neer om ervoor te zorgen dat jullie ieder in jullie eigen stijl, maar passend bij elkaar, aan het altaar verschijnen. En dat zonder dat jullie elkaars trouwoutfits al zien.

Accessoires: de finishing touch voor jouw trouwkostuum

Een stijlvol trouwkostuum is niet compleet zonder de juiste accessoires. Onze ervaren stylisten staan klaar om je te adviseren over de perfecte toevoegingen. Of het nu gaat om een verfijnd paar schoenen, een gilet dat een vleugje klasse toevoegt, of de subtiele details van manchetknopen en pochetten. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 

Koonings Trouwpak Wilvorst Green Wedding GW Look 3

Jouw Best Man: een eervolle rol, een stijlvol kostuum

Net zoals de 'maid of honour', verdient ook jouw 'best man' een outfit die de juiste toon zet. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor jouw bruidsgezelschap. Van tijdloze klassiekers tot opvallende strikken, we staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw hele team naast jou straalt in een prachtig kostuum. 
 

Laat ons jou begeleiden naar dat ene perfecte trouwkostuum, dat niet alleen een outfit is, maar een weerspiegeling van jouw stijl, persoonlijkheid en het begin van een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Bekijk de volledige collectie trouwpakken en maak vandaag nog een afspraak!

Maak jouw afspraak!