Featured image
Blog MAFS Paula
Date
17 Januar 2023

Voor deze jurk koos Paula uit MAFS

In de zesde aflevering van dit seizoen Married At First Sight bezoekt bruid Paula ons weddingpalace om haar trouwjurk uit te zoeken. Onze styliste Romy helpt haar. Wil jij alles weten over de trouwjurk van Paula? Lees dan snel verder!

Paula is een prachtige bruid die al eens eerder getrouwd is geweest. Zoals veel bruiden die voor de tweede keer gaan trouwen is Paula in eerste instantie op zoek naar een trouwjurk die niet wit is. Rood moest het worden! Maar nadat Paula een rode trouwjurk heeft gepast lonkt toch het echte bruidsgevoel van een witte trouwjurk. Romy weet de perfecte bruidsjurk voor haar te vinden en uiteindelijk zegt Paula "Ja" tegen een prachtige soepelvallende jurk van Pronovias. De trouwjurk heeft een gedetailleerde kanten top met indrukwekkende wijd-uitlopende mouwen. De mooie halslijn met off shoulder effect staat de bruid prachtig. De rok van de bruidsjurk is glad en ingetogen maar met de lange sleep ook echt indrukwekkend. Paula zag er prachtig uit op haar trouwdag en wij hopen dat haar onbekende bruidegom de liefde van haar leven is!

Blog MAFS Paula
Blog MAFS Paula
Blog MAFS Paula

Vond jij de trouwjurk van Paula ook zo prachtig? Wij zochten wat vergelijkbare jurken die jij dan vast ook heel mooi vindt! 

Blog MAFS Paula
Blog MAFS Paula
Blog MAFS Paula

Married At First Sight is elke dinsdag en woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4

Wil jij net als de bruiden uit Married At First Sight bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak