Featured image
Koonings Say Yes to the Dress Seizoen 7
Date
22 November 2022

Say Yes To The Dress

"Dream weddings"

Sommige bruiden dromen al sinds kleins af aan van hun huwelijk. Anderen staan er nooit bij stil tot ze de liefde van hun leven tegen komen. Elke bruid heeft dan ook haar eigen idee van haar "droomhuwelijk". En dat staat in deze aflevering van Say Yes To The Dress centraal. Ramona, Romy & Tove gaan samen met Fred aan de slag om voor deze bruiden de jurk voor hun "Dream wedding" te vinden.  

Rianne

Rianne droomt al sinds ze een klein meisje is van haar huwelijk, inclusief prinsessenjurk en tiara! Dat doet ze al sinds ze met Barbies speelde, aldus haar moeder. Kortom, Rianne wil een bruiloft met alles er op en er aan! Deze bruiloft kan ze nu gaan beleven met haar grote liefde Suus. Rianne droomde niet alleen van haar huwelijk maar ook van een deelname aan SYTTD. Die droom komt dus vandaag uit en daar mag styliste Romy bij helpen! Rianne is op zoek naar een trouwjurk die haar kinderdroom eer aan doet maar die wellicht ietsje meer bescheiden is. Al mag de rok nog steeds volume hebben! Wanneer Romy de eerste jurken laat zien is Rianne meteen enthousiast en klaar om te passen. De tweede jurk die Rianne aantrekt doet wat met haar. In deze strapless jurk is ook haar tatoeage, die veel voor haar betekent, goed te zien. Na het passen van nog wat andere jurken en een vergelijkbare strapless jurk komt Rianne toch terug bij de tweede jurk. Hierin voelt ze zich het meest zichzelf. Voor Fred hét moment om de vraag te stellen: "Do you say yes to the dress?". En het antwoord van Rianne was "Yes"! Deze prachtige bruid gaat trouwen in een mooie A-lijn jurk van het merk LadybirdDe jurk heeft een prachtige tule rok en kanten top met sparkle. De afneembare off shoulder bandjes maken de look helemaal af. 

Blog SYTTD

Vind jij de stijl jurk van Rianne ook zo mooi? Dan zijn deze jurken misschien wel wat voor jou!

Blog SYTTD
Blog SYTTD
Blog SYTTD

Charissa

Charissa is automonteur en heeft als jong meisje nooit van haar trouwdag gedroomd. Misschien dat het daarom juist extra bijzonder is dat ze nu toch in het huwelijksbootje stapt en in SYTTD haar trouwjurk uit komt zoeken. Charissa gaat trouwen met haar grote liefde Vincent die haar enorm heeft geholpen om uit haar schulp te treden en trots te zijn op wie ze is. Een bijzondere liefde vraagt om een bijzondere jurk. Omdat Charissa zich graag kleed in 50's geïnspireerde kleding vindt ze hierin haar veiligheid. Maar Fred hoopt dat ze zich hier ook van los kan koppelen en zichzelf en haar verloofde kan verrassen met een prachtige trouwjurk. Samen met Tove gaat hij op zoek naar een jurk die past bij een droombruiloft. Charissa past 3 jurken. Met elke jurk komt ze een stapje dichterbij de jurk waarin zij zich op haar mooist voelt. Uiteindelijk zegt Charissa "Yes" tegen een prachtige, aansluitende jurk van Stella York. Deze slanke, moderne jurk heeft een all over kanten look, een sexy diepe V-hals en spaghettibandjes. Charissa zal absoluut een verpletterende indruk gaan maken in deze droomjurk. 

Blog SYTTD

Ben jij ook onder de indruk van Charissa's trouwjurk? Dan vind jij onderstaande jurken uit onze collectie misschien ook heel mooi!

Blog SYTTD
Blog SYTTD
Blog SYTTD

Say Yes To The Dress is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op TLC

Wil jij net als de bruiden uit Say Yes To The Dress bij Koonings jouw trouwjurk vinden? Maak dan snel een afspraak. Onze stylistes staan voor je klaar! 

Maak een afspraak