MAFS bruid Kim vond twee dingen bij ons

Married At First Sight-bruid Kim kwam met een brede glimlach ons trouwpaleis binnenwandelen. Deze meid maak je niet zomaar gek. Aan Romy de schone taak om haar wél gek te maken op haar droomjurk. Gelukkig wilde Kim van alles passen om te zien wat ze wel en niet mooi vond.

Kim probeerde verschillende trouwjurken, van A-lijn tot aansluitend en van strapless tot mouwtjes. Beetje bij beetje kreeg ze door wat ze zocht in haar droomjurk. Uiterlijk vond ze samen met Romy een prachtige ivoorkleurige mermaiddress van Ladybird en die liet haar hart wel echt sneller slaan.

Maar… deze jurk had niet de door Kim zo gewilde offshoulder mouwtjes. Romy kwam gelukkig meteen met een oplossing. Van een paar stukjes kant maakte ze snel mouwtjes aan de jurk van Kim. Later, in ons atelier, zijn er echte offshoulder mouwtjes van hetzelfde stof als de jurk, toegevoegd. Maar nog was Kim niet helemaal tevreden met haar bridal look. Ze miste een beetje glamour. Nou, daar kunnen wij voor zorgen! Snel brachten we een extra laag glittertule aan in de rok. Daardoor zie je bij elke stap die Kim zet in haar Ladybird trouwjurk duizenden glittertjes oplichten.

Blog MAFS

Adembenemend, vind je niet? Veel jurken van Ladybird in de huidige collectie hebben trouwens die glittertule al standaard in de rok zitten, dus als je net als Kim van glitter houdt, weet je naar welk merk trouwjurk je eens kunt kijken.

Nog gehuld in de trouwjurk van haar dromen en met wangen die nat waren van de happy tears, kreeg Kim een cadeautje van haar onbekende aanstaande aangereikt. Een tentje, waarin hij samen met haar hoopt te slapen op de volgende editie van Paaspop. Zo romantisch! Romy en ik hopen dat dit sprookje werkelijkheid gaat worden voor die lieve Kim en dat die grote onbekende supergoed bij haar blijkt te passen.

Ben jij verliefd geworden op de jurk van Kim? Ladybird heeft in deze stijl prachtige jurken in ons trouwpaleis hangen. Zoek maar eens op onze website op #4253 of #32496.

Ramona handtekening
KOO_Blog_Kimmafs
Blog Kim MAFS