Nieuwe bruidscollectie 2022

 

Het lijkt nog zover weg, maar binnen de muren van Koonings the Wedding Palace zijn we al volop bezig met de nieuwe bruidscollectie 2022.
Een collectie die de nadruk legt op een mooie toekomst, waarin we weer mogen trouwen zoals we willen. En dat mag gezien worden.
Of je nu kiest voor een minimalistische look, juist extra wilt uitpakken of liever voor ene outfit gaat dat een mix is van deze twee stijlen. De nieuwe collectie 2022 in bruidsmode biedt echt voor elke bruid de mooiste mogelijkheden.

Natuurlijk vertellen we je graag alvast wat we hebben gezien binnen deze collecties en wat je kunt gaan verwachten in ons bruidspaleis.

 

Split

Ook in het nieuwe trouwseizoen is de split een veelvoorkomend detail in trouwjurken. Van een subtiele split aan de voorkant tot een “thigh high” split voor net dat beetje extra drama. Zo’n hoge split geeft extra lengte aan jouw prachtige benen.

Bijzonder rugpand

Het rugpand van de trouwjurk krijgt steeds meer aandacht. Of deze nu laag uitgesneden is of juist bedolven onder mooi kant en glitters. De rug mag gezien worden!

Mouwen

We zagen het vorig seizoen al bij een aantal bruidsdesigners, maar in de collectie van 2022 zien we nog meer trouwjurken met mouwen. Van mooie grote pofmouwen, tot elegante kanten off-shoulder mouw. Ook het korte mouwtje is een variant die we steeds meer zien. Ideaal voor het warme weer, maar toch bedekking van je schouders wilt. Een opvallend detail is dat de mouwen vaak los zijn, of afneembaar zijn van de jurk.

Diepe v-halslijn

Een mooie sweetheart halslijn of V-hals zien we natuurlijk ieder jaar weer in de nieuwe bruidscollecties. Dit jaar ligt de aandacht op het diepe decolleté. Deze zien we ook vaak in de variant met seethrough tule, voor net dat beetje extra bedekking, zonder de kracht van de diepe “V” te verliezen.

Blog 2022
Blog 2022
Blog 2022

Bloemenprint

Bloemen. Vaak een belangrijk onderdeel van de bruiloft en nu ook een veel gezien patroon bij bruidsjurken. Zowel 3D bloemen als een mooie bloemenprint verwerkt in prachtig delicaat kant. Ook bloemenprint verwerkt in sluiers. 

Tweedelige trouwjurken

Jurken die bestaan uit twee delen. We zien het steeds meer. Ook in de nieuwe collectie van 2022 is de jurk die uit twee delen bestaan een graag geziene gast. Het gaat hierbij om jurken die bijvoorbeeld bestaan uit een losse (cropped) top en een rok, maar bijvoorbeeld ook om een mooie nauwaansluitende jurk met een afneembare losse volle rok. Op die manier creëer je twee looks met slechts één jurk.

Crêpe bruidsjurk

Naast uitgesproken en opvallende jurken met mooie rugpanden en mouwen zien we ook veel minimalistische jurken. Vaak bestaande uit crêpe. Het simplistische en de kwaliteit van de stof maken de jurk -  en natuurlijk de bruid die er in straalt. Ook de jurken met een combinatie van crêpe en kant of tule zien we terugkomen in de nieuwe collecties.

Statement sluiers en capes

Een trend die komt en gaat en in de nieuwe collectie van 2022 weer volop aanwezig is. Weliswaar vallen capes en sluiers natuurlijk onder accessoires, maar ze worden tegenwoordig zo’n onderdeel van de bruidsjurk dat we ze hier ook willen benoemen. Statement capes en sluiers geven de bruidsjurk, vaak tijdens de ceremonie, een extra fisnishing touch. Daarnaast zijn capes ook perfect om bijvoorbeeld schouders te bedekken of om een trouwjurk net dat beetje meer eigen persoonlijkheid te bieden. En of je een statement maakt met deze mooie exemplaren!

Blog 2022
Blog 2022
Blog 2022

Like what you see? Maak een afspraak om op zoek te gaan naar jouw droomjurk!

Maak een afspraak