Haarsieraden

Of je je haar nu los draagt, in een knot of een sluier toevoegt. Een haarsieraad maakt jouw kapsel helemaal af. Haar accessoires zijn er zowel voor de moderne of klassieke bruid. Denk aan tiara’s, haarbandjes of haarspelden, subtiel of juist opvallend. De nieuwe collectie haar sieraden staat vooral voor elegantie en vrouwelijkheid met haar verfijnde materialen en (bloemen)patronen.

Oorbellen

De oorbellen uit deze nieuwe collectie variëren van subtiele knopjes in verschillende uitvoeringen tot echte opvallende key-items die per stuk verkrijgbaar zijn. Zo draag je bijvoorbeeld één subtiele oorbel in het ene oor en een fashion statement in het andere oor. Opvallend aan deze collectie is het grote aanbod aan lange oorbellen met verfijnde en stunning details.

Kettingen

Bij het uitzoeken van een ketting is het belangrijk dat je rekening houdt met de halslijn van je trouwjurk, maar uiteraard ook met de stijl van jouw jurk. De nieuwe collectie halssieraden heeft een uitgebreid aanbod aan kettingen die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Layering van kettinkjes is een trend die we in de hedendaagse fashion veel zien en nu ook bij bruidssieraden. Opvallende nieuwkomers zijn de halssieraden die speciaal gemaakt zijn voor de trouwjurken met een laag uitgesneden rug.

Armbanden

De nieuwe range armbandjes kenmerken zich door prachtige, subtiele zoetwater parel armbandjes, subtiele ketting armbandjes en armbandjes met steentjes. We zien vooral veel goudkleurige sieraden, maar ook de zilveren varianten blijven favoriet bij de hedendaagse bruid.

 

De producten van Abrazi worden handgemaakt in Italië en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen zoals Swarovski-stenen, zilver en goud. De parels die gebruikt worden zijn altijd zoetwaterparels en de designs worden in Nederland ontworpen.

Wil jij jouw look ook helemaal compleet maken met deze moderne sieraden? Onze stylistes helpen je graag bij het uitzoeken van deze mooie keypieces die perfect passen bij jouw outfit. 

See something you like?

Shop de mooiste sieraden
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak