De Herfstbruid

Oh, wat houd ik van het herfstzonnetje. Het gouden licht maakt alle kleuren buiten extra intens. Ik ben gek op slenteren door lange lanen met eikenbomen die in deze tijd van het jaar van groen naar goud en rood kleuren. Dat levert zo’n mooie plaatjes op! Op de Real Bride foto’s die wij delen op Social Media zie je daar de komende tijd weer heel veel voorbeelden van.

Ramona bos
Ramona herfst

In de winkel merken we ook dat de zomer plaatsmaakt voor de herfst en winter. De bolero’s, stola’s en shawls beginnen weer in trek te komen als het buiten kouder wordt. Echte herfst- en winterbruiden kiezen vaak ook voor een trouwjurk met een lange mouw om hun look winterproof te maken.

Zelf ben ik groot fan van statement hoeden, ze omlijsten je gezicht zo mooi en geven een warme uitstraling. Ideaal dus voor een winterse bruiloft. Soms maak ik dan een grapje naar de bruid: “Mócht het regenen op jullie grote dag, dan heb jij tenminste een afdakje bij de hand!” Maar daarvoor heb je natuurlijk eigenlijk geen hoed nodig; we hebben bij Koonings gewoon paraplu’s die jou en je lover beschermen tegen een verregende bruiloft. En omdat ze doorzichtig zijn, hoeft niemand een seconde te missen van jullie als stralend bruidspaar.

Ramona en Romy

Wat ik ook altijd erg leuk vind in het najaar, zijn jurken die meebewegen met het verloop van je trouwdag. We hebben jurken waar de lange kanten mouwen en de sleep ’s die je tijdens de ceremonie draagt, ‘s avonds gemakkelijk los te halen zijn. Daardoor ben je overdag gekleed volgens het seizoen, maar word je ’s avonds op de dansvloer niet gehinderd door te veel jurk.

Nu ik er zo over nadenk, heeft trouwen in de herfst dus alleen maar voordelen wat mij betreft. Wat vind jij? Ik hoor het graag!

handtekening
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak