Céline & Jelle

Fairytale under the bridge of Brugge

Céline Vanelverdinghe trouwde met Jelle Goderis op 11 oktober 2019. Haar prachtige Ramona Koonings Couture jurk zal een ere plaatsje krijgen in hun nieuwe huisje.

Het huwelijksaanzoek 

De dag voor mijn verjaardag werd ik verrast door mijn vriend met een gezellige namiddag samen. De dag hebben we afgesloten met een etentje en daarna een wandeling lang het water in Brugge. Zijn idee was om mij ten huwelijk te vragen aan de Bonifaciusbrug. De mythe bij deze brug gaat dat de persoon die je aan de overkant van de brug ziet de liefde van je leven is. Hij is aan de overkant gaan staan en vroeg mij dan om tot bij hem te komen. Daarna ging hij onder het maanlicht op zijn knieën.

Hoe ben je bij de Ramona Koonings Couture jurk gekomen?

Mijn getuige haar jurk kwam ook van de Ramona Koonings Couture collectie. Zij vertelde mij hoe geweldige ervaring je bij Koonings kon beleven, daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Ik had niet meteen een idee welke jurk ik wou, maar door de goede hulp van jullie team vond ik na een loopje door enkele jurken mijn droomjurk van Ramona. Ik had altijd al gedroomd van een grote prinsessenjurk, maar durfde dit niet echt uit te proberen. Uiteindelijk trok ik de jurk aan en was ik meteen verliefd.

Wat heb je met je jurk gedaan na de trouwerij?

Mijn jurk heb ik na de trouwerij laten schoonmaken. Ik zou de jurk graag op een zwarte paspop willen laten plaatsen in ons nieuwe huis.

Heb je advies voor aanstaande bruidjes?

Probeer verschillende jurken, de jurk waarvan je houdt is misschien niet de jurk die je staat. Het is leuk te zien dat je in een volledig andere jurk je wel goed voelt en meteen verliefd wordt. Voorbereiding is alles bij het huwelijk, dit zorgt voor rust op de grote dag. De dag zelf, geniet ervan. Het is zo snel voorbij, ik wou dat het eeuwig kon blijven duren.