Informatie Bride Night by Koonings - 22 oktober 2020

In verband met de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus, zijn wij helaas genoodzaakt onze Bride Nights aan te passen. De avond gaat uiteraard gewoon door, maar in een iets ander jasje.

We starten de avond zoals aangegeven om 17:00 uur, maar eindigt om 20:00 uur. Jullie worden ontvangen met een glaasje bubbels en jouw pasafspraak duurt nu geen 2 uur, maar we nemen 3 uur volledig de tijd voor jou. Helaas kunnen we de modeshow niet door laten gaan, maar we weten dat liefde ook door de maag gaat en daarom serveren we jullie diner wel in jullie persoonlijke, exclusieve showroom, speciaal ingericht voor de bruid en haar entourage.  Zo kunnen jullie op gepaste wijze toch genieten van onze heerlijke gerechten, tijdens het uitzoeken van jouw droomjurk.

We vinden het ontzettend vervelend, maar the show must go on!

De twee geplande Bride Nights op 19 november en 17 december gaan vooralsnog wel gewoon door zoals gepland, dus mét dinnershow. Uiteraard willen we je de optie geven om hierbij aanwezig te zijn. Dan vervallen je tickets voor 22 oktober. Wil jij graag op een van deze avonden aanwezig zijn, in plaats van 22 oktober? Stuur ons dan een email met jouw gegevens en jullie gewenste datum, dan reserveren wij een plekje voor jullie bij een van deze shows.

Mocht u deze dagen verhinderd zijn dan zullen we uw ticketprijs restitueren. Dit kan door een email te sturen naar info@koonings.com. Wij zorgen er dan voor dat alles netjes afgehandeld wordt.  

We hopen jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd en verheugen ons om jullie tijdens één van onze Bride Nights te kunnen ontvangen.

Bride Nights by koonings

Jouw droomjurk uitzoeken én een exclusieve dinnershow in de ultieme Koonings setting.


Op 22 oktober 2020 organiseert Koonings haar eerste Bride Night. Tijdens deze Bride Night geniet je van een exclusieve dinnershow met onze prachtige creaties en mag je direct daarna, samen met jouw persoonlijke styliste, op zoek naar jouw droomjurk.

Tijdens de show showen wij en wordt je tussentijds verwend door heerlijke gerechten, bereidt door restaurant Ineke’s.

Het menu bestaat uit: voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht.

Voorafgaand aan de show neemt de styliste kort bij jullie plaats om alvast jouw wensen door te spreken. Terwijl jij geniet van de show en het heerlijke eten, maakt zij alvast een selectie van jouw droomjurken. Na de dinnershow neemt ze jullie mee naar jullie eigen persoonlijke paskamer en kan de zoektocht eindelijk beginnen.

Vanaf 17:00 uur worden jij en jouw entourage ontvangen. Om 17:30 start de dinnershow. Om 19:00 uur is het eindelijk tijd voor jouw afspraak.

Een bijzondere avond uit én jouw droomjurk uitzoeken voor slechts €25,00 per persoon. 

Ben je helaas verhinderd op 22 oktober? We organiseren ook Bride Nights op 19 november en 17 december.

Via onderstaande button kun je voor jou en je entourage kaartjes kopen. Vanwege de coronamaatregelen mogen we maximaal 4 personen per groep ontvangen. 

Natuurlijk hanteren wij ook de strikte maatregelen vanuit het RIVM en vragen onze klanten dit ook te doen. Om de gezondheid van onze gasten, maar ook van onze medewerkers te kunnen blijven waarborgen adviseren we je één tot drie personen entourage mee te nemen en de adviezen op te volgen. 

Koop hier je tickets
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak