Dus laat je aanstaande tijdens het Black Friday Weekend een afspraak maken, zodat jullie van deze korting kunnen profiteren. Ook zijn entourage kan na deze afspraak een toffe casual outfit aanschaffen, zodat ook zij er tiptop uitzien tijdens jullie bruiloft.

Natuurlijk hebben jullie ook getuigen, ouders en andere familie en vrienden die wellicht op zoek zijn naar een outfit voor jullie bruiloft. Tip hen dan vooral deze deal. Wie weet kunnen jullie wel samen shoppen! Hiervoor hoeft geen afspraak te worden gemaakt, maar wil je zeker zijn dat er een styliste voor jullie beschikbaar is, raden we dit wel aan!

Een afspraak maken kan hier online of telefonisch door te bellen naar 0493 313 220.

Voorwaarden:

Deze korting is alleen geldig op vrijdag 27 november, zaterdag 28 november en zondag 29 november op reeds voorradige artikelen. De stapelkorting is alleen geldig op de casual en business herencollectie. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen. De korting is niet voor contanten inwisselbaar.

 

Er zijn verschillende theorieën over het ontstaan van de naam Black Friday: zo wordt er gerefereerd aan de hevige drukte op de dag na Thanksgiving, waarop het “zwart” zag van de mensen in de winkelstraten die allemaal op weg waren om cadeaus te ruilen of te kopen. Winkeliers koppelden aan deze dag ook grote kortingsacties, zodat de bezoekers nog meer aankopen zouden doen.

Een andere theorie, die later ontstaan is dat de dag na Thanksgiving, de eerste dag was dat winkeliers uit de “rode cijfers” kwamen en daarmee zwarte cijfers schreven. Hiermee wordt gerefereerd naar de vele aankopen die werden gedaan op deze dag. Al deze aankopen zorgden voor de beste omzetten.

Zoals je leest; komen deze theorieën allemaal op hetzelfde neer. De grote drukte en vele aankopen in de winkelstraten. De kortingen waarmee gepromoot werd, hebben hier alleen maar aan bijgedragen.

Maak een afspraak
Herencollectie Koonings
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak