Bij MAFS bruid Astrid was het meteen de eerste keer raak

“Oh, ik vergeet steeds dat er ook nog een man in het spel is” grapte Astrid tot wel twee keer toe tijdens de opnames van Married At First Sight in ons trouwpaleis vorig jaar september. Ze zei het met een lach, maar er zat wel een kern van waarheid in, zo vertrouwde ze me toe. “Alles is zo overweldigend dat ik af en toe moeilijk kan beseffen dat ik echt ga trouwen. Juist omdat je niet weet met wie je trouwt, doe je alle voorbereidingen met alleen je eigen voorkeuren als uitgangspunt.”

En dus kon Astrid zonder remmingen haar droomjurk bij ons uitzoeken, want er was immers nog geen mening van de bruidegom bekend. En dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Samen met Astrid koos ik een paar heel verschillende jurken uit, maar één was vanaf het eerste moment favoriet: Een prachtige mermaiddress van Modeca Curves met een lange tule sleep. Die jurk ging dan ook als eerste mee richting de paskamer. Al tijdens het aantrekken kreeg ik het gevoel dat de lekker drukke Astrid wel eens heel stil zou kunnen worden van deze jurk. Hij paste mooi, haar billen kwamen er perfect in uit en de sweetheart neckline met kleine kapmouwtjes maakten het geheel gekleed en vrouwelijk. Het grote moment waarbij de bruid zichzelf voor het eerst in een prachtige trouwjurk ziet, bewaarde ik bewust voor de opnames van RTL4. De eerste reactie is altijd zó leuk, die móésten we op beeld hebben.

En zo gebeurde het dat zowel Astrid als haar entourage de mermaiddress voor het eerst zag terwijl de camera’s draaiden. Haar reactie en die van haar moeder en beste vriend waren geweldig! Ik houd er van als de eerste jurk die ik aan doe bij een bruid de juiste blijkt te zijn. Dat geeft enorme energie. Maar om zeker te weten dat we direct de juiste jurk hadden gevonden, liet ik Astrid nog twee andere jurken passen. Hoewel ook die super mooi waren, straalde Astrid in geen van de twee zo mooi als in de eerste jurk. En toen ze die jurk opnieuw aan mocht en ik haar prachtige rode krullen losjes opstak, zag ik in haar ogen fonkelingen van geluk.

Lieve Astrid, ik hoop dat je die fonkelingen ook tijdens de rest van je Married At First Sight-avontuur hebt gehad. En dat je de beslissingen in je leven straks kan afstemmen met je versverse echtgenoot. Ik zit in ieder geval aan de buis gekluisterd tijdens Married At First Sight.

Wil jij de jurk van Astrid graag opzoeken op onze website? Zoek dan op #32750.

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak