BIANCA EN RON

"BLIJFT LEUK OM HEM NU ECHT MIJN MAN TE MOGEN NOEMEN."

Getrouwd op 17-10-2018

Wat was het een fantastische dag en wat hebben we veel complimenten ontvangen. Zowel mijn man, 'blijft leuk om hem nu echt mijn man te mogen noemen', als ik hebben onze kleding bij Koonings The Wedding Palace gehaald. En ondanks dat mijn keuze voor een niet volledige traditionale witte jurk ging, heb ook ik mijn droomjurk gevonden. Fantastisch om te zien dat er naast alle prachtige 'witte' jurken ook kleur mogelijk is bij Koonings. In het atelier zijn er nog wat kleine aanpassingen gemaakt waardoor de trouwjurk helemaal perfect zat en is. Een fantastische ervaring die wij beide niet zouden hebben willen missen. Groetjes Ron en Bianca"

Gerelateerde content
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak