BEAUTY & HAIR BY KOONINGS

Je leeft maar één keer, durf er iets moois van te maken!

Koonings Beauty & Hairsalon is gevestigd binnen de muren van Koonings The Wedding Palace. Bij Koonings Beauty & Hairsalon draait alles om persoonlijke aandacht, kwaliteit en tevreden klanten. Dat geldt voor alles wat we bieden in onze Beauty & Hairsalon in Deurne. 

We bieden schoonheidsbehandelingen die uw gezicht en huid mooier maken. Daarnaast kan je bij ons terecht voor het verven en epileren van de wenkbrauwen, gellak, pedicure en manicure. Tijdens onze behandelingen maken wij gebruik van de producten van Make Up Studio en Pink Gellac. De producten van Marc Inbane en Make Up Studio zijn ook verkrijgbaar in onze salon.

De hairstylists van Koonings zorgen voor de coupe waar je van droomt. Of je nu gaat voor een totale metamorfose, op zoek bent naar de haarkleur die het best bij jou past of je bruidskapsel wilt laten verzorgen.Heb je een kapsel gezien maar twijfel je over de lengte of dikte van je eigen haar. Wij werken verschillende varianten extensions, zodat we voor jou iedere look die we willen kunnen creëren. Wist je trouwens dat het knippen van de man één van onze specialiteiten is? Laat hem dus ook zeker een afspraak maken. Dan ben je er zeker van dat hij in goede handen is.

Specialist op alle vlakken in de beautybranche. Dat is waar Koonings Beauty & Hair voor staat.

Kan jij niet wachten om jezelf volledig in de watten te laten leggen?

Boek een behandeling

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur

Woensdag: 12:30 - 21:00 uur

Donderdag: 09:00 - 21:00 uur

Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur

Zaterdag: 09:00 - 18:00 uur

Bij Beauty & Hair by Koonings maken wij gebruik van de haar & stylingproducten van EVO. Alle producten van EVO zijn vegan, dierproefvrij en gemaakt zonder sulfaten, parabenen en gluten. 

De producten van EVO zijn te koop en kunt u bestellen door een Whatsapp te sturen naar 0641634887.

Bekijk hier de EVO producten

BEAUTY & HAIR BLOGS