Laat je wandelend door het paleis betoveren door een brede variatie afdelingen met elk een eigen thema en beleving. Van Hollywood for kids of Ibiza style voor een strandbruiloft, via een romantische Sissi ballroom naar Franse sferen in de Cymbeline store, Italiaanse klasse in de store van Nicole Milano en Spaans temperament bij Pronovias tot 'a great Greek wedding' in de Demetrios store. Ontdek ook onze stoere, stijlvolle herenafdeling, waar elke man de juiste outfit kan vinden voor alle  gelegenheden van casual tot zakelijk of feestelijk chique!

 

SAY YES TO THE DRESS!

We nemen je onderweg ook mee op de set van de razend populaire TLC-serie 'Say Yes To The Dress' Benelux met stylist Fred van Leer, want Koonings is daarvan al sinds het begin de vaste host. Alle afleveringen worden hier opgenomen in samenwerking met het stralende en kundige Ramona Koonings stylistenteam. Misschien wil jij wel voor een SYTTD moment op de foto?

KOONINGS BEAUTYSALON

Naast onze 'one-stop-for-all' op modegebied vind je onder het dak van ons paleis ook onze beautysalon, waar alle facetten rondom beauty aanwezig zijn. In deze salon kun je terecht voor een breed en gespecialiseerd aanbod non-chirurgische behandelingen voor lichaam, gezicht en huid, visagie en haarstyling. Kortom voor vrouwen én mannen die de betere versie van zichzelf willen laten zien..
 

INEKE'S RESTAURANT

Binnen de Koonings paleismuren staat Ineke’s team elke dag klaar voor iedereen met grote of kleine trek. En natuurlijk zijn alle taarten en gerechten huisgemaakt. Deze gezellige roze oase is vernoemd naar Ineke, de moeder van Ramona. Zij heeft Ramona al vanaf het begin ter zijde gestaan en is nog steeds van onschatbare waarde voor het atelier en eigenlijk ook een moeder voor het hele Koonings team. Het is dus vanzelfsprekend dat elke rondleiding begint en eindigt in Ineke’s Restaurant op de eerste verdieping. Op deze etage nemen we je eerst nog mee naar onze VIP lounge, onze goodies-shop 'Crew I Do' en ons eigen compleet uitgeruste huistheater waar regelmatig modeshows en andere events worden georganiseerd. Deze zaal kan ook gehuurd worden, indien gewenst in combinatie met de faciliteiten van Ineke’s Restaurant.

Natuurlijk wordt deze rondleiding gehost door iemand van het Koonings team en, als ze op de dag van je bezoek beschikbaar is, ook door eigenaresse Ramona Koonings zelf. Wil je weten hoe zij dit imperium vanaf haar 17de en vanuit haar eigen persoonlijke visie heeft opgebouwd? Vragen tijdens of na de tour staat vrij! In ieder geval hopen we dat je geniet van een unieke ervaring in ons paleis, wordt geïnspireerd door onze bevlogenheid en nog vaak met een warm hart en leuke fotomomenten aan ons terugdenkt. En uiteraard zien we je graag nog eens terug…

Meld je nu aan door te mailen naar info@koonings.com