Kinderfeestje bij Koonings

Is jouw dochter of zoon jarig en wil jij een spetterend kinderfeestje voor jouw kind? Vier dan het kinderfeestje in het bijzondere paleis van Koonings! Het kinderfeestje is te boeken vanaf 8 kinderen. Vanaf €17,50 per kind is mogelijk om de kinderen een onvergetelijk feestje te geven.

Wil jij een kinderfeestje boeken of ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0493 – 724405 of stuur een email naar horeca@koonings.com . Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Er was eens een heel bijzonder meisje, een meisje dat ervan droomde ooit een prinses te kunnen zijn, in een mooi groot paleis te wonen en heel veel tijd door te brengen met haar beste vriendinnen.

Ze droomde erover dat ze samen met haar vriendinnetjes eigen mooie prinsessenjurken mocht ontwerpen. Dat ze iedere dag een mooie nieuwe jurk aan mocht, haar gevlochten werd, en dat ze die prachtige kleding aan heel veel mensen zou laten zien. Ze droomde over heel veel kinderprinsessenchampagne, gebakjes en pannenkoeken die ze samen met haar prinsessenvriendinnen maakt, versiert en opeet, terwijl ze heel veel lachen en kletsen en misschien ook af en toe knipogen naar die ene knappe prins.

Welk meisje droomt er nu niet van om een dag als prinses door het leven te gaan, samen met haar vriendinnen. Bij Koonings wordt deze droom werkelijkheid. Maak er een sprookjesachtige dag van.