Sylvia uit Married At First Sight zegt ja tegen deze jurk!

Ook de tweede bruid uit Married At First Sight ging op zoek naar de allermooiste trouwjurk. Net zoals de andere bruiden reisde ook Sylvia af naar Deurne om bij Koonings misschien wel de belangrijkste jurk van haar leven uit te zoeken.

Kijk jij ook iedere maandag en dinsdag weer vol spanning naar de gematchte koppels? En dan vooral naar wat de bruiden dragen? Zit er een jurk bij waar jij jezelf ook wel in naar het altaar zie lopen? Wij laten de verschillende opties aan jou zien in onze blog.
 

Bruid Sylvia

Sylvia is 58 jaar en gaat het ja-woord geven aan Freddy. Ze vormen samen het oudste echtpaar dat dit jaar meedoet aan MAFS. Sylvia is een echte levensgenieter en ze weet precies waar haar trouwjurk aan moet voldoen: chic. De jurk mag niet over de top zijn, maar
‘gewoon chic’, zoals ze het zelf omschrijft.

De jurk waar ze meteen weg van is, is een prachtige bruidsjurk van Ladybird. De jurk heeft een A-lijn silhouet en mooie off shoulder mouwen. Sylvia’s taille en halslijn komen er goed in uit. Met tranen in haar ogen geeft Sylvia toe dat ze geen woorden heeft voor hoe mooi ze de jurk vindt.

See something you like?

Vind jij deze jurk ook zo mooi en ben jij op zoek naar een soortgelijke trouwjurk? Wij hebben een aantal soortgelijke jurken uit onze collecties voor je op een rijtje gezet.

Start your own fairy tale here
Maak een afspraak