5 stay at home tips voor toekomstige bruiden(01 april 2020)

Een heel groot deel van Nederland zit helaas noodgedwongen thuis, zo ook waarschijnlijk een aantal toekomstige bruiden. Wij snappen dat dat enige onrust kan veroorzaken. Om de pijn te verzachten en om de komende dagen extra in de stemming te komen, hebben we een aantal leuke tips voor je om positief verder te gaan met het plannen van jouw droombruiloft.

1. No Digital Detox
Op Instagram en Facebook blijven we dagelijks actief. Scroll eens terug in onze tijdlijn, lees reacties en kijk eens naar andere bruiden. Dit staat jou gewoon allemaal nog te wachten. Ook updaten wij ons Pinterest account dagelijks, dus je vindt hier iedere dag nieuwe inspiratie voor jouw sprookjeshuwelijk. Pin jouw bruiloftsbord dus lekker vol met onze afbeeldingen en kom al helemaal in de sfeer.

2. Pink Latta a la Ineke's
Haal rode bietensap in huis en maak daarmee jouw eigen Pink Latte zoals je hem in ons restaurant Ineke's zou drinken. Zo kom je helemaal in de juiste vibe. 

Zo maak je onze beroemde Pink Latte:
1. Doe een eetlepel bietensap in een glas
2. Zet een kopje koffie en voeg dit toe
3. Voeg opgeklopte melk toe
4. En natuurlijk: voeg wat extra liefde toe.
5. Vergeet ons niet te taggen, we vinden het super leuk om jullie creaties te zien!

3. Every day, selfcare day!
Plan extra me-time in en maak tijd voor een maskertje, scrub je lichaam goed en lak je nagels in de kleur van je bruiloft! P.S: als je dit goed onderhoudt, zie je er op de dag van je bruiloft nóg stralender uit! WIN WIN!

4. Kijk jouw favoriete serie terug op Dplay
Meer bruiden, meer jurken, meer Fred! Al vier seizoenen lang is Koonings de host van het meest populaire programma op TLC: Say Yes To The Dress Benelux. Fred, Ramona en de Koonings stylisten nemen je mee in de zoektocht naar dé perfecte jurk voor de hele verschillende bruiden. Bekijk alle seizoenen terug via dplay.nl

5. DIY: maak een moodboard voor je bruiloft
Wat is een leukere manier om je voor te bereiden dan met het maken van een moodboard? Super handig ook, want zo zie je meteen of alles wat jij in gedachten had eigenlijk wel zo mooi bij elkaar past. Van de trouwjurk tot aan het boeket of decoratie: alles mag je hierin laten zien. Maak een moodboard via Pinterest, maar nog leuker is om dit op papier te maken! Knip en plak net zo lang tot je helemaal tevreden bent en de juiste sfeer te pakken hebt voor jouw toekomstige bruiloft.

"All I ever wanted is to be locked down with you."

Gerelateerde content
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak