5 romantische tips voor een huwelijksaanzoek tijdens de feestdagen

 

De maand december is misschien wel een van de meest romantische maanden van het jaar. We branden veel meer kaarsen, de straten zijn volop versierd en er hangt een heerlijke sfeer. We blijven knus binnen bij de openhaard en drinken misschien wel net iets vaker dat glas rode wijn en genieten van een uitgebreide kaasplank.  Dat romantische witte pak sneeuw denken we er gewoon bij. Het is daarom ook niet gek dat er veel meiden zijn die er stiekem van dromen om tijdens de decembermaand ten huwelijk te worden gevraagd. Wij zouden Koonings niet zijn als wij jouw partner niet zouden voorzien van een aantal romantische tips voor dát perfect kerstaanzoek.

Kun je niet echt niet wachten? Dan kun je natuurlijk ook zelf het aanzoek doen. Dan is de verrassing des te groter en het aanzoek des te origineler.

Doosje in doosje in doosje – tijdens het cadeautjes uitpakken

Deze tip is zeker al iets bekender, maar blijft een golden oldie. Vraag de liefde van je leven ten huwelijk tijdens het openen van cadeautjes. Dit kan ook in het bijzijn van familie, of wanneer jullie romantisch met zijn tweeën kerst vieren. Het kleine doosje van de ring zou natuurlijk al gelijk veel te veel opvallen, dus om het spannender te houden ga je over op de box-in-box tactiek. Het kleine doosje van de ring pak je mooi in en plaats je vervolgens in een groter doosje. Ook deze pak je weer mooi in. Dit proces herhaal je een aantal keer totdat je een mooie grote doos gevuld hebt. Hier hang je een kaartje aan met de naam van je partner. Wellicht dat er tijdens het uitpakken lichte irritatie ontstaat, maar houd in je achterhoofd dat dit voor een goed doel is!;-)

12 days of christmas -  adventkalender

Wie is er als kind nu niet opgegroeid met een advent kalender. Iedere dag was het weer uitkijken naar welk vakje je vandaag mocht openen en welk chocolaatje er in verstopt zit. Dit is hetzelfde principe, maar dan met kleine cadeautjes of hints. Je kunt een advent kalender maken voor 24 dagen, of bijvoorbeeld 12.

Je kunt ook voorstellen om allebei een advent kalender te maken voor de ander, zo blijft het een nog grotere verrassing. Vul elk cadeautje met een mooie herinnering van jullie, een leuk cadeautje of een stiekeme hint naar het allerlaatste cadeau. In het laatste cadeautje/vakje verstop je de ring of een mooie kaart met een handgeschreven tekst en op het eind de vraag; wil je met me trouwen?

Happy tears guaranteed!

Leuke andere tips die minder voorbereidingstijd kosten, maar net zo romantisch zijn.

Onder de mistletoe

Vraag je geliefde ten huwelijk onder de welbekende mistletoe. De maretak is een echte Amerikaanse traditie, maar als jouw geliefde stiekem droomt van een aanzoek tijdens de feestdagen is dit wel een perfecte match.

Bij het ontbijt op bed op eerste kerstdag

Een aanzoek tijdens de feestdagen, maar wel op een moment waarop je het niet verwacht. Breng je partner een heerlijk ontbijt op bed, met een kleine, grote verrassing.

Tussen kerst en nieuwjaar – daar waar je het eigenlijk net niet verwacht

Een andere leuke variant op bovenstaande manier is om je partner ten huwelijk te vragen, tussen kerst en oud & nieuw. Technisch gezien zijn dit nog steeds feestdagen, maar tijdens deze dagen zijn jullie vaak lekker samen met zijn tweeën  en delen jullie dit bijzondere moment ook echt intiem samen.

Wordt je tijdens de feestdagen romantisch ten huwelijk gevraagd? Maak dan daarna zeker een afspraak voor het uitzoeken van jullie droomjurk en trouwpak, uiteraard volledig in de Koonings beleving. Zo wordt het plaatje natuurlijk helemaal compleet.

Deze stappen onderneem je voor het daadwerkelijke aanzoek

Wil jij jouw partner op een van deze manieren ten huwelijk vragen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij hebben een duidelijke en eenvoudige handleiding voor jou samengesteld. Als je deze stappen volgt organiseer jij het aanzoek waar jouw partner altijd van heeft gedroomd! 

Ga naar de handleiding
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak