2021 trends inbruidsmode

 

YES! Jij bent net ten huwelijk gevraagd! En met die hele mooi ring om je vinger en die brede lach op je mond mag jij nu op zoek gaan naar de trouwjurk van je dromen. Maar dat vraagt natuurlijk wel wat voorbereiding en laten we heel eerlijk zijn, dat is echt geen straf.

De trouwjurkentrends voor het nieuwe jaar staan vooral in het teken van flowy bohemian jurken, trouwjurken met een split, zodat jij je sexy legs kunt tonen, vaak ook favoriet bij onze mannen, en ook de prinsessenjurk zien we veel verschijnen, al dan niet in een modern jasje. Ook zien we in 2021 veel invloeden van de vintage stijl, waarmee we terug worden gebracht naar “vroeger”, maar dan wel met de designs van nu.

We hebben speciaal voor onze toekomstige bruiden de trends voor het komende trouwseizoen op een rijtje gezet. Dus ben jij een fashionable bruid, die graag met haar tijd mee gaat en staat te popelen om inspiratie op te doen? Stop dan met alles dat je aan het doen bent en bekijk hier de trends voor 2021!

 

Bohemian

De Bohemian trend is terug van weggeweest. Bruiden kiezen in 2021 voor een ontspannen bruiloft en daar past de no-nonsense vibe van de bohemian stijl perfect bij. De bohemian stijl kenmerkt zich door luchtige materialen, soepelvallende rokken en prachtig kant. Tegenwoordig wordt de bohemian trouwjurk ook gecombineerd met een sexy touch, zoals een split of een mooie laag uitgesneden rug.

Split

Een trouwjurk met split. Wij zijn er dol op. Dit geraffineerde detail tilt jouw trouwjurk naar een heel ander level. Trouwjurken met split zijn er in veel verschillende soorten. Wat dacht je van een mooie, minimalistische trouwjurk met een split, of kies jij voor echt vavavoom met een kanten, licht doorschijnende jurk met een split. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vintage

Bij een vintage trouwjurk hoef je al lang niet meer te denken aan die hele grote, gelige trouwjurk van je oma. Tegenwoordig zien we de vintage stijl steeds vaker terug in bruidsmode en wij snappen heel goed waarom. Vintage invloeden in de bruidsmode zie je vooral terug in het gebruik van rijke materialen, zoals bijvoorbeeld delicaat kant. Maar ook het design en de pasvorm van de trouwjurk doet denken aan het modebeeld van jaren en jaren geleden. De vintage trouwjurk is daarmee ontzettend vrouwelijk en elegant, maar soms ook een beetje rock-en-roll.
 

Prinses

Prinsessen trouwjurken zijn niet weg te denken uit de bruidsmode en is misschien wel één van de meest standvastige trends die we kennen. Maar gelukkig is het ook een trend die zich mee ontwikkelt met het hedendaagse modebeeld. Een prinsessenjurk hoeft namelijk al lang niet meer te betekenen dat jij als Sissi naar het altaar loopt, hoewel daar natuurlijk helemaal niets mis mee is. Welk meisje droomde daar vroeger niet van?

De prinsessenjurk anno 2021 is hip, vrouwelijk en comfortabel. De corsetten zijn omgetoverd in mooie aansluitende lijfjes en de zware grote rokken hebben plaatsgemaakt voor een luchtigere variant, zonder dat echte prinsessengevoel kwijt te raken. Nog steeds zie je veel glitter en glans bij deze bruidsjurken, maar deze zijn wel op een subtielere manier toegepast. Een echte Sissi 2.0. Of moeten we zeggen 2.1?
 

Glittertule

Een stof die we zeker niet meer kunnen wegdenken uit de hedendaagse moderne trouwjurk is glittertule. Glittertule kan in verschillende mates verwerkt worden in de jurk. Zo kun je kiezen uit een bruidsjurk met een subtiele onderlaag van glittertule of je straalt letterlijk "down the isle" in een volledig glitterende jurk. Voor de bruid die een statement wil maken op haar grote dag mag deze trend dus zeker niet ontbreken. 

Zie jij een trend die je bevalt? En wil je graag jurken in deze stijl passen? Maak dan nu alvast een afspraak en begin jouw zoektocht naar de jurk van je dromen. 

Cover yourself in trends

Maak een afspraak
2021 trends in bruidsmode
Start your own fairy tale here
Maak een afspraak